info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
Profiel

itgraven van uw woning, het leveren van alle soorten bestratingsmaterialen tot aan een volledige tuinaanleg.

Grondverzet J. van Eldijk bv is opgericht in 1996 door Jacky van Eldijk. Hij begon destijds met een bedrijf dat zich richtte op grondverzet met één grote mobiele graafmachine. Dat heeft zich verder uitgebreid naar een compleet machinepark werkzaam in de GWW (grond-, weg- en waterbouw), de handel in alle soorten bestratingsmaterialen, zand & grond en grind & split en daarnaast de complete tuinaanleg.

Vanaf de start met één mobiele graafmachine i 1996 heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Ons machinepark bestaat inmiddels uit 1 grote mobiele graafmachines, 2 tractoren, 2 minigravers, een grote en een kleinere shovel. Van een grote 16 tons graafmachine tot zelfs een minigraver welke zo smal is (slechts 68 centimeter) dat deze door elke tuindeur kan. Ideaal om ook op lastig bereikbare plekken grond te verzetten en struiken of boomstronken te verwijderen.

rsz_rekken.jpg

Vanuit het grondverzet is ook de handel in bestratingsmaterialen ontstaan. Bij het vernieuwen van wegen en opritten kregen we uitgebroken partijen bestrating. Deze werden vaak op de werf in Heumen opgeslagen en werden vervolgens verhandeld.
Toen Joeri van Eldijk in het bedrijf kwam en zijn affiniteit met de handel los liet in het bedrijf werd ook besloten om dealer van diverse grote merken in de sierbestrating te gaan worden. Na hard werken en het uitbreiden van onze kennis, kunnen we inmiddels alle gewenste soorten bestrating leveren: gebakken bestrating (waal-, dik- en keiformaten), betonnen bestrating zoals waaltjes en klinkers, maar ook getrommelde bestrating en siertegels, een zeer uitgebreid programma van keramische tegels 2, 3 en 4 cm dik en natuurlijk hebben we voor de liefhebber nog altijd diverse soorten natuursteen tegels. Daarbij leveren we natuurlijk ook alle bijkomende producten zoals betonbanden en stapelblokken in alle soorten en maten, alsmede alle soorten zand, grond, grind & split.

Tuinaanleg_Beuningen.jpg

In 2021 heeft Joeri het stuur overgenomen van zijn vader en sinds dien gaat het bedrijf verder onder de naam Van Eldijk Sierbestrating. Door onze goede relaties kunnen we, in samenwerking met ons uitgebreide hoveniersnetwerk, elke particuliere en zakelijke klant maar ook een gemeente of overheidsinstantie het volledige pakket aanbieden: van ontwerp tot en met de realisatie. Of het nu gaat om de graafwerkzaamheden voor het nieuwe huis of in de tuin, het leveren van de zand/grond, bestratingsmaterialen, erfafscheiding en zelfs decoratieve producten als water- en vuurtafels en tuinverlichting, WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u een vraag?


Looistraat 61, 6582 BB Heumen
0641 44 13 37
info@vaneldijk-sierbestrating.nl

Sierbestrating