info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
Profiel

Van het uitgraven van uw woning, het leveren van alle soorten bestratingsmaterialen tot aan een volledige tuinaanleg.

Grondverzet J. van Eldijk bv is opgericht in 1996 door Jacky van Eldijk. Hij begon destijds met een bedrijf dat zich richtte op grondverzet met één grote mobiele graafmachine. Tegenwoordig is ons vakgebied veel breder: van een uitgebreid machinepark werkzaam in de GWW (grond-, weg- en waterbouw), de handel in alle soorten bestratingsmaterialen, zand & grond en grind & split en daarnaast de complete tuinaanleg.

Vanaf de start met één mobiele graafmachine i 1996 heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Ons machinepark bestaat inmiddels uit 1 grote mobiele graafmachines, 2 tractoren, 2 minigravers, een grote en een kleinere shovel. Van een grote 16 tons graafmachine tot zelfs een minigraver welke zo smal is (slechts 68 centimeter) dat deze door elke tuindeur kan. Ideaal om ook op lastig bereikbare plekken grond te verzetten en struiken of boomstronken te verwijderen.

rsz_rekken.jpg

Vanuit het grondverzet is ook de handel in bestratingsmaterialen ontstaan. Bij het vernieuwen van wegen en opritten kregen we uitgebroken partijen bestrating. Deze werden vaak op de werf in Heumen opgeslagen en werden vervolgens verhandeld. Dat was zo'n succes dat we besloten ook dealer van diverse grote merken in de sierbestrating te gaan worden. We kunnen inmiddels alle gewenste soorten bestrating leveren: gebakken oude en/of nieuwe waalformaten, betonnen klinkers en tegels, diverse soorten natuursteen en keramische tegels. Daarbij leveren we natuurlijk ook alle soorten accessoires zoals betonbanden en stapelblokken in alle soorten en maten, alsmede diverse soorten zand & grond en grind & split.

Tuinaanleg_Beuningen.jpg

Ten slotte werden we steeds vaker gevraagd om ook de bestrating en tuinen aan te leggen. Tegenwoordig kunnen we elke particulier dan ook het volledige pakket aanbieden: van het graafwerk voor het nieuwe huis of de tuin, het leveren van de zand/grond en bestratingsmaterialen tot aan het ontwerp en het aanleggen van de tuin.

Heeft u een vraag?


Looistraat 61, 6582 BB Heumen
0641 44 13 37
info@vaneldijk-sierbestrating.nl

Sierbestrating