Betonbanden / Palissade / muur-, L- & U-elementen

Home Sierbestrating Betonbanden / Palissade / Muur-, L- & U-elementen


rsz_vbcma00bs.jpg

Betonbanden / Opsluitbanden / Trottoirbanden


Opsluitbanden zijn onmisbaar bij het aanleggen van uw terras. Opsluitbanden zorgen ervoor dat de bestrating wordt ingesloten en op zijn plek blijft.

Klik op de titel om onze verschillende soorten opsluitbanden te bekijken.

rsz_quadro_pal.jpg


rsz_palissade-rond-zwart-8x35x50cm.jpg

Palissadebanden rond & vierkant


Het verwerken van palissade gaat voor beide soorten op dezelfde manier. Het verschil zit in de uitstraling. De rondobanden hebben een ronde afwerking en de quadrobanden hebben een strakke vierkante vormgeving. Rondobandpalissade leveren wij in verschillende formaten, evenals de quadrobanden.Klik op de titel om onze verschillende Palissades te bekijken.rsz_2stone_walling_grijs_-_zwart.jpg

Stapelblokken / Muurelementen / Betonbielzen


Klik op de titel om ons uitgebreide overzicht aan stapelblokken & muurelementen te bekijken. Diverse kleuren, strak, getrommeld en zelfs in diverse leisteen motieven!


rsz_l-element.jpg

rsz_u-element.jpg

L- & U-elementen


L-elementen, praktisch onverwoestbare grondkerende betonelementen. Ideaal voor het realiseren van een verhoogd terras of een verhoogde border.


Robuust, multi-inzetbaar, functioneel en decoratief zijn de woorden die ons U-element goed beschrijven.

Er worden hoogtes mee opgevangen, ze dienen als zitjes, als opslag voor haardhout en zelfs als keuken.Klik op de titel om onze verschillende L- & U-elementen te bekijken.rsz_varioflor-60x42x25cm-bruin.jpg

Diverse Beton elementen / accesoires


Klik op de titel voor diverse beton elementen & accessoires, denk hierbij bijvoorbeeld aan Beplantingselementen & Amsterdammertjes.