info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
header.png

Betonnen sierbestrating


Betonnen sierbestrating is veelzijdig, duurzaam en voordelig!
Wij zijn dealer van de grote merken als Redsun, Excluton, Tuinvisie, Schellevis en nog veel meer. Van al deze merken hebben wij een ruim assortiment gepresenteerd in onze showtuin. Neem gerust een kijkje op onze site of kom langs en bekijk de stenen in het echt.

Staat er hetgeen je zoekt er niet bij? Laat het ons weten en ontvang een offerte op maat.


redsun.png

In onze fabrieken gaat een hoge productiesnelheid hand in hand met een hoge kwaliteit. Proces- en productcontrole vormen een integraal onderdeel van het productieproces. Grondstoffen worden met de grootst mogelijke zorg ingekocht, waarbij alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is.

Bekijk het assortiment.

Beton folder Redsun 2021

logo_1.png

De Schellevis tegels zijn het resultaat van meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd door de natuur, geven de speciaal geselecteerde grondstoggen en fabricageprocessen de tegels hun specifieke kleur en karakter.

Bekijk het assortiment.

Tuinmagazine Schellevis 2020


excluton.png

De betontegels van Excluton zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Onderstaande betontegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet, voor een strakke of minder strakke afwerking.

Bekijk het assortiment.

Tuinmagazine Excluton 2021

logo_vierkant.png

Soms wil je gewoon niet te duur uit zijn en even een leuk partijtje op de kop tikken. Wij hebben doorlopend allerlei verschillende partijen direct uit voorraad leverbaar!

Gezien de doorloopsnelheid van deze partijen adverteren wij uitsluitend op marktplaats.

Bekijk hier al onze actuele partijen

Tuinvisie.png

Het meet complete aanbod aan hoogwaardige en kwalitatieve tuinmaterialen. Of je nu opzoek bent naar stenen of tegels voor een nieuw terras, of een compleet nieuwe tuin wilt (laten) aanleggen; bij TuinVisie ben je aan het juiste adres. Modern, romantisch of nostalgisch, Wij hebben hét!

Bekijk het assortiment.

Tuinmagazine TuinVisie 2021
Witte vlekken ofwel kalkuitbloei
Heeft u witte vlekke op uw tegels? Waarschijnlijk is dit kalkuitbloei. Lees hier de informatie over kalkuitbloei bij beton. Bekijk ook de pagina WS ALL Products, hier staan onderhoud- en reinigingsproducten voor o.a. betonproducten.