Diversen

Home Sierbestrating Diversen


rsz_afvoergoot.jpg

Afvoergoten / Waterafvoer


Klik op de titel voor alle producten betreffende waterafvoer in uw tuin.


rsz_varioflor-60x42x25cm-bruin.jpg

Diverse Beton elementen / accessoires


Klik op de titel voor diverse beton elementen & accessoires, denk hierbij bijvoorbeeld aan Beplantingselementen & Amsterdammertjes.rsz_cement.jpg

Cement


Portland cement is een cementsoort die is vernoemd aan de grijze kleur, waardoor het lijkt op kalksteen uit de groeven van Portland. Het wordt onder meer toegepast bij het fabriceren van betonproducten en in stortklaar beton wanneer het kort na het storten ontkist moet worden.


€ 4,95 per zak a 25kg.rsz_worteldoek.jpg

Anti Worteldoek


Anti-worteldoek is een doek dat is geweven uit zwart polyester. Het heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat.


€ 0,80 per m2rsz_grindmat_wit.jpg

rsz_grindtmat_zwart.jpg

Grindmat wit / zwart


Grindmatten zijn de ideale oplossing voor het probleem van een oprit met split of grind waarin rijsporen ontstaan. Doordat het split of grind in de grindmatten ligt is het niet meer mogelijk rijsporen te veroorzaken waardoor uw oprit in prima staat blijft! Met het leggen van split of grind in onze grindmatten is ook het tijdens het lopen wegzakken in de split verleden tijd!


Afmeting: 115x80x3,8/2,5


Adviesverkoopprijs per stuk:

Wit : €16,95

Zwart : € 15,95

115x80x3,8/2,5


rsz_voegsel-gator-sand-300x30041.jpg

Voegmiddel Gator XP Polymerix Sand


GatorSand XP is hoogwaardige en duurzame polymeer voegzand. 1 component, kant en klaar droog voegzand, speciaal bedoeld voor voegen vanaf 1-2mm tot maximaal 40mm. Na het invegen en benevelen zal het voegzand zich gaan binden waardoor er een vaste voeg ontstaat. GatorSand XP is een waterdoorlatende polymeervoeg, welke bij regen steeds weer licht elastisch wordt waardoor de voeg minder snel scheurt ten opzichte van een cement gebonden voeg. GatorSand is alleen toepasbaar op een goed water doorlatende ondergrond. Poreuze steensoorten dienen eerst geïmpregneerd te worden.


€ 52,95 per zak a 25kg.rsz_voegmidden-plus.jpg

King Assistant Voegmiddel Plus 20 KG


Genieten van uw terras wordt pas echt genieten als uw terras onkruid-vrij is! Voegmortel Plus is een kwalitatief uitstekend voegmiddel dat zeer eenvoudig te verwerken is. (Verwerkingsvoorschrift)

Adviesverkoopprijs per emmer a 20kg:

€ 56,95