info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
muurelementen-betonbielzen-en-elementen.jpg
Gebakken Klinkers

rsz_Bylandt.png

Gebakken bestrating Vandersanden

Bekijk het brede (waalformaat, dikformaat en klinkerkei) assortiment gebakken sierbestrating van Vandersanden. Eén ding hebben onze klinkers zeer zeker gemeen: het zijn puur natuurlijke en kleurvast sfeermakers in jouw tuin!

Assortiment Vandersanden

Tuinmagazine 2020 VanderSanden

rsz_Bylandt.png

Gebakken bestrating Wienerberger

Straatbakstenen hebben karakter. Door het bakken van klei ontstaat een authentiek product dat sfeer geeft aan straten, opritten, tuinpaden, terrassen en binnenplaatsen. Voor welke stijl, kleur, vorm of formaat u ook kiest.

Assortiment Wienerberger

Tuinmagazine 2021 Wienerberger

stone_base_logo.png


Gebakken bestrating Stonebase

Een product dat duurzaam, natuurlijk, kleurecht, veelzijdig, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk is. Verbonden met de Nederlandse natuur en cultuur doordat het product gemaakt is van klei. Straatbaksteen dankt zijn sterke eigenschappen aan de uitstekende samenstelling van de klei en de moderne technieken die worden toegepast tijdens het bakproces. Straatbaksteen wordt op hoge temperaturen gebakken, waardoor de stenen hun unieke hardheid en slijtvastheid krijgen.

Assortiment Stonebase

Tuinmagazine 2021 StonebaseRDI.png


Gebakken bestrating RDI

RDI Straatbaksteen is een samenwerking tussen de fabrikanten Rodruza en Daas. Deze beide familiebedrijven hebben hun krachten en jarenlange ervaring in het produceren van bakstenen gebundeld in RDI straatbaksteen om hun straatbakstenen op de markt te brengen. Met deze samenwerking komt er een volledig assortiment kwalitatieve en duurzame straatbakstenen beschikbaar in een groot aantal formaten, kleuren en texturen. Zowel in vormbak-straatstenen als in strengpers-straatstenen.

Assortiment RDI


logo_vierkant.png

Partijen gebakken stenen

Naast de reguliere gebakken stenen van de 4 grote merken, Van der Sanden (Bylandt), Wienerberger, Stonebase en RDI, hebben wij altijd een grote snel wisselende voorraad van partijen gebakken bestrating. Dit kunnen groot ingekochte reguliere partijen zijn maar ook afgekeurde partijen i.v.m. een kleurafwijking ten opzichte van de reguliere lijnen.

I.v.m. de snelle wisselingen van de partijen bieden wij deze altijd via ons Marktplaats account aan. Tevens bent u van harte welkom in onze showtuin om, naast het reguliere assortiment, de partijen gebakken stenen te bekijken.

Bent u op zoek naar een speciale oude of nieuwe gebakken steen dan kunnen wij u, door ons grote aantal leveranciers, vrijwel altijd helpen!

Bekijk hier onze actuele partijen