info@vaneldijk-sierbestrating.nl  I   0641 44 13 37
tegels.png
Nabehandelde Beton Sierbestrating

rsz_60plus_grijszwart.jpg

40Plus & 60Plus Stenen & Tegels


3.0 Klik Hier!


4.0 Klik Hier!


40Plus & 60Plus! Trendy door de vele verschillende formaten, geliefd door de naturel of leisteen afwerking met Xummum Bescherming!

De siertegels worden vooral gebruikt als sierbestrating in de tuin. Een beetje comfort voor de voeten is dus niet verkeerd. Deze tuintegels voelen fijn aan wanneer je er over loopt en hebben bovendien een bepaalde mate van stroefheid, waardoor ze minder snel glad worden met vochtig weer.

60 Plus Excluton tuintegels hebben een coating toplaag, waardoor er minder vocht en vuil wordt opgenomen. Hoe minder vuil of onkruid zich kan hechten aan de tegels, hoe onderhoudsvriendelijker de bestrating is. Een hekel aan onkruid verwijderen op de knietjes? Dan zijn deze siertegels een uitstekende keuze!

Wij hebben zelfs rekening gehouden met het type tuin! Een strakke, naturel, afwerking voor de modernere tuin, een natuursteen print (leisteen) voor de knusse tuinen. Maar natuurlijk laten wij die keuze geheel aan u over! Want in de tuinen van vandaag is juist het mixen van materialen en stylen de trend.


3.0

Producten 60Plus 3.0 soft comfort en zijn behandeld met een hoogwaardig impregneermiddel met als belangrijkste eigenschappen: zeer beperkt risico op kalkuitbloei, vuil werend en alg werend. De 3.0 is 5cm dik en net iets minder lang geborsteld dan de 1cm dikkere 4.0.

4.0

Producten 60Plus 4.0 soft finish en zijn behandeld met een hoogwaardig impregneermiddel met als belangrijkste eigenschappen: zeer beperkt risico op kalkuitbloei, vuil werend en alg werend. De 4.0 is 1cm dikker dan de 3.0 en ook iets langer geborsteld dan de 3.0.

Heeft u een vraag?


Looistraat 61, 6582 BB Heumen
0641 44 13 37
info@vaneldijk-sierbestrating.nl

Sierbestrating